Various ‎– Original Soundtrack Album "American Hot Wax"

Artikelnummer: LP03049
Vorige Artikel 44 van 46 Volgende
€ 5,00
Voorraad 1 stuk
  • Formaat: 2x Vinyl, LP, gatefold hoes.
  • Genre: Rock, Funk / Soul, Stage & Screen
  • Released: 1978
  • Label: A&M Records ‎– AMLM 66500
  • Condition vinyl: VG+
  • Conditie LP hoes: G+ (matig, zie foto's)
  • Inclusief beide standaard witte binnen hoezen.

Record One (Stereo) Live
A1a     Unknown Artist - Introduction Of Alan Freed   
A1b     Big Beat Band - Hot Wax Theme
A2       Prof. LaPlano And The Planotones - Rock And Roll Is Here To Stay        
A3       Delights - Mister Lee         
A4       Delights  - Maybe   
A5       Clark Otis - Hey Little Girl 
A6       Chuck Berry - Reelin' And Rockin'        
A7       Chuck Berry - Roll Over Beethoven      
B1       The Chesterfields - Why Do Fools Fall In Love          
B2       The Chesterfields - That Is Rock And Roll       
B3       Screamin' Jay Hawkins - I Put A Spell On You           
B4       Timmy & The Tulips - Mister Blue           
B5       Jerry Lee Lewis - Whole Lotta Shakin' Goin On         
B6       Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire     
Record Two (Mono)
C1       Chuck Berry - Sweet Little Sixteen
C2       Jackie Wilson - That's Why (I Love You So)    
C3       The Moonglows - Sincerely         
C4       The Drifters - There Goes My Baby        
C5       The Mystics - Hushabye   
C6       Buddy Holly  - Rave On   
C7       Maurice Williams & The Zodiacs - Stay 
D1       Little Richard - Tutti Frutti 
D2       The Cadillacs - Zoom        
D3       The Elegants - Little Star  
D4       The Turbans - When You Dance           
D5       Bobby Darin - Splish Splash       
D6       Frankie Ford - Sea Cruise
D7       The Spaniels - Goodnight It's Time To Go

© 2016 - 2021 Disc-records | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel