Andrew Lloyd Webber & Tim Rice ‎– Jesus Christ Superstar

Artikelnummer: LP00836
Vorige Artikel 4 van 52 Volgende
€ 15,00
Voorraad 1 stuk
  • Formaat: Vinyl, LP.
  • Genre: Musical, Soundtrack
  • Released:
  • Label: Black Tulip ‎– BT 5019
  • Condition vinyl: VG+ 
  • Condition cover: VG+
  • Included: standard white inner sleeve.

A1       Overture       
A2       Heaven On Their Minds   
A3       What's The Buzz    
A4       Everything's Allright          
A5       Pilate's Dream        
A6       I Don't Know How To Love Him  
A7       Damned Money      
B1       Blood Money           
B2       The Last Supper     
B3       The Arrest    
B4       King Herod's Song
B5       Superstar     
B6       The Crucifixion       
B7       Conclusion

© 2016 - 2021 Disc-records | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel